lunes, 3 de mayo de 2010

Caravana de mujeres en el III Femení Actiu SMA


Los más cinéfilos recordaréis esta original película en la que se formaba una caravana con mujeres para emparejarlas con todos los solterones del oeste americano. En el Sant Martí no mostramos tan abyectas intenciones pero sí que buscamos mujeres para... jugar exclusivamente al ajedrez.
Os recuerdo que se organiza el mundialmente famoso...
III TORNEIG ACTIU FEMENÍ SANT MARTÍ 2010

Tenim el plaer de convidar-les al proper torneig actiu femení d'escacs, que tindrà lloc a la nostra seu, els dissabtes 8 i 15 de maig.
La inscripció es gratuïta i es pot formalitzar trucant a Eduard Arilla 661 168379 de 8 a 15h, a Jordi Sabater 634997257 de 21 a 23h, mitjançant el correu electrònic del club escacs@cesantmarti.com
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o al mateix club qualsevol tarda de 18 a 21h, fins al 7 de Maig.
Para ver las bases no hay más que mirarlas aquí. Alerta! Porque se hizo alguna modificación así que si las tenéis guardadas desde hace tiempo, mejor echar un vistazo a los cambios.

2 comentarios:

Roger Salvo dijo...

Impressionant Joan, has aconseguit un bilingüisme total. M’ho apunto pel meu bloc.

Salutacions,

Unknown dijo...

Diguem que el corta-pega fa miracles... jeje