domingo, 7 de julio de 2013

I Interclubs Hostalric


7 de julio ha sido la fecha en la que el Club d'Escacs Hostalric se ha estrenado como club de ajedrez. La foto que hay más arriba muestra la primera alineación del Hostalric: José Rubén García, Esteve Serrano, Jordi Cobos, David Cobos, MC Fernando Méndez, Joan Fontanillas, Ariadna Moreno y Francisco Cobos. 


El torneo, organizado por el club de Hostalric y disputado en su sede, ha sido el I Interclubs Vila d'Hostalric en el que competía el Hostalric con dos clubes de donde proceden algunos de sus jugadores: el Llinars del Vallès y el Sant Martí. 



El torneo ha consistido en un match a tres de partidas de 90' en el que los tableros se entrelazaban de la manera más equilibrada posible. Cada equipo aportaba 8 jugadores que se batían en 12 tableros bajo la atenta mirada de vecinos y simpatizantes.


Tras dura lucha, el Sant Martí ha resultado vencedor con 5 de 8. Segundo ha sido el Hostalric con 4 de 8 y tercero el Llinars que ha sumado 3 puntos. En la entrega de premios ha estado el alcalde de Hostalric el Sr. Frías, acompañado por la regidora de cultura, R.Saurí, y el regidor de deportes, el Sr. Mateu.


Tras el evento, se ha celebrado un picapica y los más valientes han ido a comer fuera, donde el Sant Martí ha demostrado ser un excelente comensal.

3 comentarios:

Jordi Sabater dijo...

Gràcies per tot, va ser una meravella de dia. Tú i l'Ari teniu uns companys fantàstics i un futur ple de llum. Endavant!

P.D.: Saluda de part meva al Fernando i a l'Esther que no em vaig poder despedir com es mereixen.

Roger Salvo dijo...

Enhorabona a l'Hostalric, sembla que això ja comença ha estar a punt. Que tremolin els vostres contrincants al proper per equips, que teniu un "equipas" i el que és encara millor, sabeu el que voleu fer i teniu la il•lusió que cal per fer grans coses.

Ara bé, veient aquest article, hi ha una cosa que encara no domineu, em refereixo a com us heu posat a la foto, esteu molt tensos, sembla que no heu anat al... Teniu que aprendre del Sant Martí, se'ls veu relaxats, feliços, fan goig, sembla que s'estan prenen unes "alhambra" al bar de sempre. A més, controlen el saber estar com ningú, pots veure al Ricard Llerins i al Javier Rios, seriosos, amb posat institucional, el contrapunt el donen el David Vivancos i el Jordi Sabater, feliços, amb posat gol del Júpiter, els altres membres de l'equip en un to entremig, tot molt calculat i assajat. Com tothom sap, els jugadors del Sant Martí, des de petitets, reben classes de com sortir a les fotos, són uns mestres en aquets temes.

Bé, jugadors de l'Hostalric, amb el temps ho aconseguireu. Afortunadament teniu a l'Ariadna i al Joan, que també han sortit d'aquesta escola. Podeu veure a la vostra foto, com ell, descuidadament treu el cap per darrera d'ella. Tot estudiat i premeditat, uns autèntics artistes.

En fi, molta sort en els escacs, però assageu una mica millor el posat a les fotos.

Salutacions cordials,

Unknown dijo...

Hola, gràcies pels comentaris. Vaq ser un dia molt maco, la veritat. El Sant Martí té més experiència en fer-se fotos, ja se sap, hehe, anirem millorant...